Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Välja nytt namn

snöängel

Så kom vintern till sist… Jag trodde faktiskt inte att den skulle besöka oss i år (denna vintern), med tanke på hur mild den varit fram tills nu och att det faktiskt finns massor av lökväxter på väg upp i våra rabatter. Men nu är det alltså vitt på marken och hela dagen har det yrt flingor hit och dit!

Först häckade hela familjen inomhus. Det lockade inte nämnvärt att ge sig ut, om jag säger som så. Men fram emot eftermiddagen beslöt jag mig ändå för att packa på alla barnen vinterkläderna och ge mig ut. Stegen styrde vi mot ”farmor och farfar”, som råkar ha en mycket lämplig pulkabacke utanför ”sitt”. Så där busade vi på en bra stund. Sedan lite kaffe och smörgås som vanligt innan vi pulsade hem igen.

Idag har jag också suttit och plitat på ett mail till ”min hemsidekille”, eftersom det börjar dra ihop sig till start av Mamma BootCamp! –Yeeey!! vågen smiley Det är ju en hel del saker som måste uppdateras sedan sist. Bland annat min mailadress!!! Jag hoppas innerligt att jag inte missat några mail från kunder pga all SPAM jag får! Inte nog med det, tydligen går inte mina svar iväg från e-postkontot som det ska heller. Så nu vet jag inte vilka som fått svar från mig och vilka som INTE fått svar. Inte bra alls! Nu har jag i alla fall fixat en ny adress.

Och när jag nu satt där och klurade, började jag tänka på att det där med Power Camp… jag gillar inte det namnet egentligen. Känns inte rätt och så låter det rätt så töntigt på något vis. Så jag efterlyste förslag på Facebook och de två favoriter jag har just nu är ”Out-fit” och ”Time-out”. Vad säger ni om det? Vilket är bäst av dessa två? Andra förslag? Bara bomba mig! :)
Att jag döpte det till Power Camp från början, har att göra med att jag kör Mamma Boot Camp och ville ha något namn som lät lite enhetligt. Och just Mamma Boot Camp är ju Olga Rönnbergs koncept, så det heter som det heter och är som det är. Jag följer henne, så att säga. Men nu tycker jag alltså inte att det känns så nödvändigt att det andra träningspasset måste heta något enhetligt. Kanske det till och med är bättre att Mamma Boot Camp får sticka ut och vara unik i förhållande till min övriga verksamhet. Svårt att veta det där.

…nä, vet ni vad! Nu måste jag fråga Olga! Jag skriver olika varje gång! Ska det vara ”Mamma Boot Camp”, eller ”Mamma Bootcamp” eller ”Mamma BootCamp”? :)

Men nu! Nu ska jag natta barnen! Wish me luck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *