Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Mystiken tätnar!

2013-11-27 16.26.46

Vilken överraskning jag fick idag!!! Det stod en påse med ett paket i utanför vår dörr

-Till mig!

Och i paketet fanns den kopp som trånat efter på Indiska! Nu sitter jag här med tvinnade hjärnceller och te i koppen och försöker räkna ut vem som är den ”hemliga samariten”! Kanske någon kan ge mig en ledtråd? :)) Det lustiga är att handstilen var EXAKT min egen!!! Hur sjukt är det!! Det skulle kunna vara jag själv som skrivit det!

2013-11-27 16.27.42

Ja spänningen är OLIDLIG! Men oavsett vem som glatt mig så denna dag, så ska ”hen” (där har vi det där hemska ordet igen) veta att -WOW SÅ ÄNDA IN  BÄNKEN VAD GLAD JAG BLEV!!!! <3 Tack tack tack tack tack tack tack!!!

   

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *