Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Palettens vardagspizza

Som utlovats igår, kommer här receptet på den pizza vi bakade på Öppna förskolan igår. Det är superlätt och supergott och åtminstone min grabb ÄLSKADE den, både att göra och att äta!

Palettens vardagspizza

Bild lånad från Arla.

4 port.

200 g zuccini
250 g körsbärstomater
200 g rökt skinka
2 dl crème fraiche (lätt)
150 g riven pizzaost
4 stora tortillabröd

Gör såhär:

Skiva zuccinin tunt. Dela tomaterna. Skär skinkan i små bitar. Blanda grönsaker, skinka, crème fraiche och ost. Bred på blandningen på brödet. Grädda på plåtar med bakpapper i mitten av ugnen i 10 min. 250° C. Serveras med pizzasallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *