Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Jill Holmström, en av dem som inspirerar mig mycket

När jag gick min PT-utbildning för SAFE Education, hade vi flera fantastiska föreläsare/lärare. En av dem var Jill Holmström, som alltså är utbildare på Safe men också PT och i grunden dietist med vidareutveckling inom idrottsnutrition från universitet. Hon är fantastiskt duktig på allt som har med kost att göra, BLAND ANNAT. Här ser ni henne i en liten ”filmsnutt” som inspirerade mig igår kväll innan jag skulle somna. Särskilt detta med vikten av att välja kalorier som faktiskt innehåller något vettigt också! Att en kaka kan vara likvärdig med nästan en hel måltid, fast utan att bidra till mättnadskänsla, näring eller vitaminer. Tänker på alla de gånger man slarvat med just maten och i stället slängt i sig en kaka i förbifarten… DUMT!!

Besök gärna Jills blogg, AldrigVila. En annan sida som är jättebra och där Jill också skriver tillsammans med några andra om kost, är Matvett.se. Väl värt ett besök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *