Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Längtan efter träningen!

Jag längtar SÅ efter att kunna röra mig igen! Öppnade garderobsdörren, bakom vilken jag förvarar alla mina träningskläder och kände riktigt hur det drog och slet i magen efter friheten till rörlighet. Jag vill så gärna dra ut lådan och sätta på mig de där brallorna och tröjan och neonpjuxen och bara öppna dörren och GÅ UT! Mycket av min längtan har riktats åt mina härliga, men väldigt opretentiösa joggingrundor då jag lyssnar på musik, såsom (här kommer favvo-spåret) ”I’ve got to do my own thing” med Salomon Burke. Lyssna på detta och föreställ er lätta steg i behaglig takt en tidig morgon då solen just gått upp, eller en afton då densamma är på väg ner. Eller när den friska höstluften infunnit sig och det duggregnar och man blir sådär smågeggig under sulorna och blöt…

Skön musik, va!!! Jag flinar hela joggingturen igenom, tro mig!

Nu har jag tänkt ut att, eftersom jag inte kommer att kunna jogga på ett tag efter förlossningen, hur gärna jag än vill, så ska jag ge mig ut och cykla i stället. Får friskluften, får pulsen och flåset, musiken i öronen och kan ju ta en tur som tar lika kort tid i anspråk som mina vanliga joggingrundor (ca 30 min). Ser fram emot denna början!

Ett litet tips! Såg att Lidl just nu har rätt justa träningskläder!

lidl träningskläder