Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Onsdag?

godmorgon studsar

Ja nu börjar jag få lite svårt att hålla koll på vilken veckodag det är också. Huvudet är liksom inte riktigt med. Det enda man gör, är att gå och vänta och vänta och vänta…

Vågar mig nog tro att mannens vad som födelsedatum drar honom ner i förlorarträsket idag! 😉 För inte kan jag tänka att tillökningen kommit innan dagen är slut idag. Känns INTE så. Tyvärr.

rösta BF o kön

Så nästa potentiella vinnare i min FB-”tävling” är mest troligt Åsa och Maria som röstat på fredag. Sedan går kampen över till mamma och svärmor (mamma lördag och svärmor söndag)! Spännande kamp. 😉

Nu börjar jag bli lite otålig i min väntan även på ”splinten” som jag ska testa och utvärdera från USA! Det senaste jag kan se, är att den lämnat Jamaica, men efter det kan jag nog inte spåra det, eftersom det skickats som ett ”brev”. Jag får väl bara hoppas att den dyker upp, så att jag inte blir blåst på pengarna! Håll tummarna!

Igår var jag faktiskt riktigt duktig! På att VILA alltså! Gjorde inte ett ”jota” mer än att titta på ett antal avsnitt av ”24” från en gammal säsong (2) och detta i horisontalläge i sängen! Ja, sedan hämtade jag förstås Storkillen som sovit hos mormor och kom inte hem förrän kvart över fem.

Ja och så var det som sagt onsdag och jag vet faktiskt inte alls hur dagen ser ut. Har för mig att jag skulle hämta och/eller lämna något av barnen på dagis i alla fall. Måste fråga gubben-min igen. Som sagt, hjärnan är inte med för fem öre! I övrigt tror jag att jag ändå måste försöka komma i fas med tvätten. För det är det sämsta med vår nya tvättmaskin, att den inte viker och sorterar och lägger in tvätten efteråt! Hade man kommit på en sådan lösning, skulle man nog bli populär i många hem.

Nä… dags att se om jag kan få ordning på trynet, så att jag inte går omkring och ser ut som en hottentotte HELA dagen.