Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Thank you for your order!

Japp! Det verkar som att jag fått tag i Julie Tulpers gördel nu! Jag fick gå via en annan sida för att kunna beställa och få det skickat till Sverige. Så nu ser jag med spänning fram emot att utvärdera detta en gång för alla.

Så var det…

äntligen fredag

Kan tänka mig att det är många som uppskattar det. För mig spelar det mindre roll, förutom att maken är ”ledig” hela helgen. Det är inte jätteofta det inträffar. Men det stundar två barnkalas, ett på lördag och ett på söndag. Idag ska vi faktiskt baka lite kanelbullar som familjemys. Men det blir först i eftermiddag när mannens golfspel är över och sådär, så innan dess är det jag och Lilleman som ska underhålla oss på egen hand.

Först får jag väl hoppa ur duschhandduken jag nu sitter i, sedan göra resten av toalett-pysslet (linser, tvätta trynet, borsta bissingarna, you name it). Sedan tänkte jag stoppa barnet i vagnen och i mycket sakta mak förflytta oss utomhus. Netto är väl första målet, så att vi kan få hem lite jäst och mjöl och sådant som behövs för ”bakeriet”.

Å! På tal om ”bakeriet”! Igår gjorde svärmor och jag ett besök på Bengts Conditori här i Staffanstorp! Har ni sett vad FINT de gjort där inne! Renoverat jättetjusigt! Det fått ett riktigt lyft! Fräscht!

kaga

En sådan här goding blev det!