Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Vill få tag i Julies gördel!

juliesplint

Jag VET att läkare säger att det inte fungerar. Jag vet det… samtidigt som andra påstår att de ändå blivit hjälpta genom att bära maggördlar efter graviditeten. Och jag är ju sådan att jag gärna vill utvärdera; jag är ju i en bransch där just mammor har en önskan om att göra vad det kan för att få den form de vill tillbaka. Och Julie Tulper är en stor ikon i USA vad det gäller detta! I Sverige har vi vår egen fantastiska Olga Rönnberg (som jag ju bland annat är utbildad hos). Nu har jag deras böcker och jag vill testa deras tekniker -Mest för att lära mig, utvärdera och i bästa fall få ett kalas-resultat! 😉 VILL POÄNGTERA att en annan sak som jag också är spänd på att se resultatet av, är vilken skillnad det gjort att jag använt ”korsett-muskulaturen” konstant, från dag ett, under den här graviditeten. De tidigare två innebar två hängande kulor längst ner på magen. Nu bär jag upp hela magen stramt och fint mitt på och jag inbillar mig att det är avgörande för hur snabbt jag ska kunna återfå känslan och kontrollen över bålmuskulaturen efteråt. Vi får se! Det ska bli så spännande!

Jag har demonstrerat skillnaden förut, men jag tycker det tål att visas igen:

IMG_20130815_120204

MED magmuskulaturens stöd…

IMG_20130815_120505

…och UTAN stöd från magmuskulaturen.

Här kommer också en liten filmsnutt om detta med delade magmuskler och maggördel och Julie Tulper:

Men detta med att få tag i den där gördeln… alltså. Jag provade (tyvärr lite slarvigt) den jag beställde från Olga och hann väl egentligen mest uppleva att det var en otroligt skönt stöd efteråt, då magmusklerna var omöjliga att finna. Men nu vill jag ge det en riktig chans och då testar vi Julies -Hoppas jag!

Men jag kan alltså inte få iväg min beställning! Tidigare fick jag besked om att de inte levererade till bland annat Sverige. Nu har man uppdaterat hemsidan och jag kunde fylla i alla uppgifter, men inte klicka på SEND! Nu har jag därför fått maila dem i hopp om att lyckas få hit ett rackarns paket! Hoppas att de svarar och att det går att lösa …så fort som jag vill! 😉

Håll tummarna!

 

TIDIGARE INLÄGG I ÄMNET

En reaktion på ”Vill få tag i Julies gördel!

Kommentarer inaktiverade.