Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Smooth Chopper (Tupperware)

smooth chopper

Här har vi en liten pryl som jag haft i ett skåp ett bra tag utan att använda den. Nu har jag dock plockat fram den och börjat upptäcka storheten i den. Smooth Chopper från Tupperware är det jag talar om. Titta här så enkelt!

 

Här om dagen använde jag den till att hacka lök, så att den blev så finhackad att barnen inte hade en chans att ”komma på” den i maten! Likaså är den helt suverän till att finfördela färska kryddor och örter! Jag vet att man ska kunna göra en hel massa finurliga saker med den, men jag har ingen receptsamling till den (det ska nog finnas en sådan). Ni som är återförsäljare kanske kan tipsa mig? 😉 Annars hittade jag en sida HÄR där man säkert kan upptäcka fin-fina saker!

…saknar den där ”visp-mojängen” som man ser till höger i bilden. Fast sådant kanske man kan komplettera med vid något tillfälle. Kan tänka mig att den kan vara bra att ha till vispning av både grädde och vaniljsås och annat.

-Å ja! Kom precis på att den borde vara suverän att använda när man ska till att göra egen barnmat!