Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Mammakläder

Äger två par byxor som blivande mammor med stora kalaskula får plats i. Gjorde ju mig av med allt jag hade (eftersom vi ju inte skulle ha några fler barn). Ett par svarta nyinköpta har jag och ett par hiskeligt fula jeans i på tok för stor storlek. Så… jag gick till H&M på lunchen igår för att skaffa mig ett par andra att ha att byta med… men fick där tips av en annan mamma om att i stället gå in på Zara på nätet och välja ett par som dem säljer. Nämligen dessa:

Screenshot_2013-05-28-13-44-17

Jodå! Säkert jättesköna och fina och allt det där, men jag ser två problem. Mina förbeeeenade stödstrumpor som jag tvingas att dras med… föga snyggt till dessa brallor! Och det andra var priset… 559 kr. Det var inte RIKTIGT vad jag hade tänkt mig. Men för den som slipper stödstrumpor och har fler slantar i börsen, kanske det kan vara ett tips att sprida vidare. Finns i tre ”färger”. Kika mer HÄR.

Så efter jobbet, sprang jag tillbaka till H&M och roffade åt mig ett par andra byxor …med lite tillbehör 😉 …som jag spanat in tidigare. Känner inte riktigt för en stor, tjock mudd över hela magen en, förhoppningsvis, varm och skön sommar. Särskilt eftersom jag som sagt redan måste stänga in benen i ett par tvångsstrumpor, förlåt -stödstrumpor (ännu mer rätt: kompressionsstrumpor). Så det blev dessa (som bara gick att frambringa i färgen grått, så det fick duga):

Screenshot_2013-05-28-19-04-25
199 kr passade mig lite bättre.

Och det som följde med i påsen hem tillsammans med byxorna var:

Screenshot_2013-05-28-19-05-41
Söt liten vit allt-i-allo-blus. Kan ju bäras både till vardag och fest med rätta attiraljerna till.

Och så de två oumbärliga efter mina två tidigare graviditeter… Amningslinnena! Tänkte att det var lika bra att hugga tag i ett par, när det nu fanns i rätt storlek och allt!

Screenshot_2013-05-28-19-08-46

Och ändå hamnade priset för allt detta på UNDER det som Zara-brallorna kostade. Känns bättre.

Ska botanisera mer bland andra sidor på nätet när jag har möjlighet, men det jag hann nosa på via mobilen på bussen hem var i alla fall några små saker som jag gärna skulle vilja ha! Se här:

Screenshot_2013-05-28-18-50-54Vertbaudet Svart Amningstopp

Kolla! Den var väl inte så dum?! Hänger snyggt som vilken tröja som helst när man inte ”blottar sig”, men är lätt att trixa med när maten ska fram! 179 kr på Ellos.se

Screenshot_2013-05-28-18-52-25

Och den här cardigan! Kan väl vara skön att dra över sig till hösten och lätt skyla sig och ”bebben” när det är mat, gos och mys. 199 kr också på Ellos.se

Sedan hittade jag den här söta lilla saken! Minns nu bara inte på vilken sida, men vad gullig den är! …fast återigen… snyggt med stödstrumpor -NOT! 😉

Screenshot_2013-05-28-18-55-41

 

Nu vankas det snart Mamma Boot Camp-träning i Balders Hage! …fast bara två (nya) deltagare anmälda (?!), kan det vara det ”vackra vädret”? Nåja, de får ju nästan PT-timme i stället! Kan ägna dem all tid åt god teknik! Så håll i hatten, för det blåser idag!