Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

En dag i taget

Nu har det varit lite tyst på bloggen och för er som sitter som frågetecken där ute och undrar kring detta, vill jag bara säga att det beror på att vi har det lite körigt just nu i familjen. Minstingen har dragit på sig körtelfeber och öroninflammation och vi har spenderat 14 h på barnakuten på två dagar. Flera provtagningar, myyyycket väntan och en säck med mediciner (allt från Trombyl för tecken på inflammation i hjärtats kranskärl, till tredje sortens penicillin, det var väl Dalacin nu om jag minns rätt, och värktabletter osv) med hem som ska tas i tid och otid på exakta klockslag, även mitt i natten.

Därtill har mitt bäcken bestämt sig för att gå ut i totalstrejk, vilket resulterar i att jag knappt kan gå över huvud taget. Gissa om jag blir avis på alla lyckliga, hurtiga joggare jag ser ute i solskenet!! Jag LIDER! Kan ju knappt röra mig alls! Passar inte mig för fem öre!

Så jag finns här… jag har inte glömt bort er… jag bara befinner mig mitt i livet när det komplicerar sig lite mer än vanligt, precis som det gör för alla er andra ibland.

Däremot vill jag dela med mig av några skärmdumpar från mobilen som jag njuter SÅ av:

IMG_20130430_140632

Ansiktet på vår lilla bäbis! 😀

Screenshot_2013-05-02-23-36-05

Fantastiskt bra jobbat! Men jag förvånas varje gång för all berömmelse jag får, när det är deltagarna själva som faktiskt göra jobbet! HEJA DIG ANNELI! Bra jobbat!!

Screenshot_2013-05-03-00-07-54

…Läs sista inlägget från Carlan till Rebecca… Jag tror OCKSÅ att det har med vinterns drillning på Power Camp! 😀

Så jag tar en dag i taget nu. I morgon slår jag samman Mamma Boot Camp och Power Camp (9:30-10:30 i Balders Hage), eftersom vi ännu inte vet om vi ska in och kolla killen på akuten igen (ena läkaren tyckte det, men inte den andra -hello?). Men tro inte för den sakens skull att passet blir mindre skonsamt än någon annan gång! För det är inget fel på min hals, så jag kan nog busa på er -TRO MIG! 😉

-Men NU blir det grill! Och efter det tänker jag inte göra många knop!

grillaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *