Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Skulle kunna ge mycket för en joggingtur nu!

Titta ut! Se kvällssolen där ute! Här sitter jag, ännu lite rosig om kinderna, efter kvällens Power Camp-pass ute på mossen. Ni som tänkt komma, men ännu inte tagit stegen till en premiär… -You’re missing out! varje gång du låter bli! Vi har så himla roligt när vi kör där ute! Ja nu är jag ju lite orörlig med min ”kudde på magen”, men jag ser gott och väl till att jaga på de andra deltagarna! 😉 Jag har hört att det är ”hat-kärlek”, men så länge ordet ”kärlek” finns med, så är jag nöjd och därtill kan jag bara tillägga -DITO! Det är ni på passen som lyser upp det hela för mig! Ni är stjärnor! Kämparglöden är total! Vilka fighters ni är! Stolt som en tupp, är jag!

På tal om att vara målmedvetna och peppa sig själva (och skrämma ihjäl sina motståndare), så bara måste jag be er titta på detta Nya Zeeländska rugbylag på världskuppsfinalen 2011…

Rugby 2011 World Cup Final – New Zealand Haka

Inte illa! Man blir peppad till tusen, tycker jag. Och vad jag också är SÅ himla peppad till är att träna och mest av allt jogga! Jag är SÅÅÅÅ frustrerad över att jag faktiskt inte KAN! Jag kan ju knappt gå! Mitt bäcken känns som om det vore alldeles trasigt! Så går det när man inte tänker sig för innan man springer en liten intervall (bara några meter, men det räckte) när man inte borde!

Tänker på alla dessa joggingturer i soluppgångar och solnedgångar i vår/sommar/höst som jag så mycket sett fram emot och som jag nu inte kan genomföra! Här kommer verkligen en mental träning för mig; jag måste se till att inte låsa tankarna vid vad jag INTE kan utan i stället vad jag KAN göra.

Nu måste jag försöka få något litet vettigt gjort innan jag kastar in handduken för dagen. Jag har varit hemma och VAB:at två sjuka barn idag och det är vad det är med den saken. Värst är det att inte få sova om nätterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *