Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Power Camp-passet ni inte får missa!

 

11 maj

Det är datumet ni ska skriva upp i almanackan redan nu, för då blir det sommar-kick-off för gamla och nya Power Campare (och dem som ”bara” vill prova på)! Vad innebär då detta? Jo, jag får solsting och utlovar HALVA PRISET på den dagens pass för alla NYA deltagare, dvs 50 kr (som betalas kontant på plats eller sätts in i förväg på Bg 835-5877 – glöm inte att skriva ditt namn vid betalningen). Skriv gärna i kommentaren då du gör din anmälan till passet om du önskar få handskrivet kvitto för betalningen när ni kommer till passet, så förbereder jag detta.

Dessutom kommer ALLA som deltar på  just detta passet (gamla och nya) att erbjudas 20% rabatt på samtliga kort om man beställer där och då! Läs mer om vilka kort som finns HÄR (korten gäller sedan även på Mamma Boot Camp-pass för den som är intresserad av det också).

NÄR: Lördagen den 11 maj

KLOCKAN: 11:00

VAR: Backarna vid reningsverket på Gullåkra Mosse (Staffanstorp)

Karta - backarna vid reningsverket

Se pilen som pekar mot reningsverket. De andra ringarna visar andra platser vi ibland är på. KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÅ DEN STÖRRE.

TA MED: Vattenflaska och eventuellt något liggunderlag (kan vara klassiskt liggunderlag, yogamatta, picknickfilt med plastad undersida, vad som helst). Kläder efter väder! Regn är ingen anledning att stanna hemma! Visa nu vad ni går för! Och så ett glatt humör och kämparanda förstås! 😉

ANMÄLAN TILL PASSET:
Gör du HÄR!


Tänk på att antalet platser är begränsade (max 16 st) och några är redan uppbokade!

Besök gärna min hemsida för mer information. För frågor är ni välkomna att kontakta mig via mail sofie@b-ling.se eller per telefon 0708-25 52 24.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *