Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Diagnos?

Jag undrar just om det finns någon diagnos på det jag just nu upplever… Nämligen en slags ”anti-het” mot mobiltelefoner och internet och datorer och andra sociala medier. När jag Google:ar hittar jag ord såsom ”mobilstress” och ”teknikstress”.

Jag kan absolut inte förstå detta som plötsligt vänt mig från att vara så aktiv och tycka att det är så roligt, till att bara inte tåla det! Jag kan få riktiga ångestkänslor när det plingar och ringer och överhuvudtaget när jag tittar i en skärm! När jag ser att 90% av alla människor på bussen, vid busskuren, i väntrummen, ja över allt, sitter med näsan i sina telefoner ALLTID ALLTID ALLTID! Ja då får jag liksom lite smått panik! Vart är vi på väg?! Det är som om vi lever i en digital värld mycket mer än vi verkligen LEVER! Jag menar HÄR och NU! Jag tror att man kan bli ”lost” någonstans mellan verklighet och …o-verklighet! Och jag tror att det är farligt! Sedan är det ju inte så kul att JAG känner såhär, eftersom jag så väl förstår att man som företagare är tvungen att hålla sig synlig och a jour även i dessa medier. Men gud vad det stressar mig!

Detta är orsaken till att jag inte varit så aktiv i bloggen på sistone. Men man måste ju få vila ibland, eller hur? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *