Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Trött men snart träning

Idag fick jag hoppa in och jobba extra på mitt jobb i stan, eftersom den andra sköterskan var sjuk. Så nu är jag lite trött i ögat. Men för att ändå ge mig själv vad jag förtjänar, så har jag nu bokat in mig på ett BodyBalance-pass kvart i sju. Det ska bli skööönt!! Jag håller mig för övrigt till veckans plan. I morgon blir det dock liiiite knivigare att få till det. Slutar antagligen med hemmapass efter en heldag på jobbet (jag förmodar att min arbetskamrat är sjuk i morgon också). Det är inte lätt att få till det, när man känner att man egentligen är för trött. Men det enda man också vet, är att man ALDRIG ångrar ett pass man gjorde. Även om man kanske inte orkar ta ut sig fullständigt varje gång, så är det ändå bra för kropp och knopp att gå iväg och röra på sig! Som sagt… nu blir det Body Balance!

Bilden är lånad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *