Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Body Balance och ”äggamacka”

”Tack för den, Televerket!” Eller INTE tack! Skrev precis ett inlägg som, när jag skulle publicera det, helt försvann! Inte själva inlägget, men själva innehållet och det är ju liksom rätt så vesäntligt på något vis. Nåväl, jag gör väl ett nytt försök…

Nu har jag alltså varit iväg på ett pass Body Balance på Studio S! Det var verkligen skönt! Och faktiskt behöver inte all träning innebära flås så att tänderna håller på att blåsa ut på kuppen. Nej, här tränade vi rörlighet, styrka, stabilitet, balans… och avslappning! Tror ni att jag behövde det? Japp japp japp! Helt och hållet min gebit! I alla fall satt det som en smäck just idag. Trött efter en dag på jobbet… hade somnat bredvid ”Lusen” när jag nattade honom… Torra linser i ögonen och kurr i magen… Inte alls sugen på att gå iväg, med andra ord. But I did! Och det ångrar jag inte en sekund… Jag har väl ALDRIG ångrat ett träningspass; det har inte du heller, så försök inte! 😉 Nästa gång du tvekar på att gå iväg och träna -Just do it!

Och nu sitter jag i alla fall här och äter tidernas godaste ”äggamacka” och dricker thé! Jag undrar om inte äggsmörgåsarna med kaviar på toppar ”all time high” när det gäller smörgåsar?! Fast det är klart… leverpastej med smörgåsgurka är inte helt fel heller. Inte heller ost och marmelad. Eller sådan där gosig mimosasallad (eller dylikt) på en riktigt färsk och fräsh kalkon skiva (eller ett gäng – desto bättre). Hmm… svårt att kora en vinnare sådär på rak arm. Vilken smörgås är DIN favorit? (Lite kuriosa: Min favoritsmörgås när jag var liten, bestod av leverpastej med KETCHUP på! Det ni!)

IMG_20130130_210049

På tal om ”äggamackor”, nu har vi fått reda på att Dodde är allergisk mot just ägg! Och lite mot jordnötter. Ni minns kanske när jag skrev i början på månaden om de två allergiska reaktioner han fick i julas? (…kan man annars läsa HÄR) Nu vet vi alltså. Så inga ägg till Dodde – ALLA ÄGGAMACKOR TILL MIIIIIG! *fniss*

Skämt å sido… Nu ska jag, hur som haver, sörpla i mig det sista av mitt thé och sedan är det bara att borsta gadden och krypa till kojs. Tanken är ju att man ska orka en dag i morgon också. Så, sov gott och må John Blund kasta riktigt mycket pulver i ögonen på er nu, så att ni vaknar i morgon och känner er alldeles pillriga av livsglädje och energi! Och så ser ni till att inte blåsa bort i morgon heller! Det ska visst bli storm!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *