Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Veckans träningsplanering

För att någonting ska bli av, är det oftast bra att planera i förväg vad som ska göras. Schemalägga det som vilken annan viktig post som helst i vardagen. Såhär ser min kommande vecka ut (klicka på bilden så ser ni bättre):

Träningsvecka 5

…de blå fälten är ju de pass jag håller i själv, så det är inte egen träning.

Och eftersom klockan nu är kvart över tio, så måste jag skynda mig för att komma ut på det jag avsatt tid för idag, nämligen promenad och stabilitetsövningar hemma på vardagsrumsgolvet! 😉 Resten av dagen ägnas åt jobb, så det gäller att passa på!

Hur ser DIN träningsvecka ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *