Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Om… om igen…

Minsta gossen han NÄSTAN bli helt bra från influensan… Ikväll har han 39,6° och tjocka, gröna snorränder under näsan igen. Man nästan undrar hur det är möjligt. Ska man behöva VAB:a nu igen?! Hur gör folk generellt? Jag har nästan inte behövt ta ut någonting hittills, men det är ju tack vare att vi har så stor hjälp av mina svärföräldrar. Jag bara menar… är man en flerbarnsfamilj, så måste ju risken vara stor att man måste VAB:a sig igenom vintrarna, eller?! Det verkar ju inte klokt, men så måste det ju vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *