Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Ett hjärta av guld!

För ett tag sedan blev jag inspirerad av en god vän att ”pay it forward”. Man skulle lägga ut följande text i sin facebook-status:

De första 5 personer som kommenterar denna status, kommer att mottaga en gåva från mig under kalenderåret. Det kan vara en egentillverkad gåva, en bok, nybakta muffins, ett ljus, en fika, ett må-bra-kort i brevlådan mm. Det kan vara något som är köpt i
en butik.. hursomhelst en överraskning! Du vet inte när, det kommer bara då
ögonblicket är det rätta.

Så vad går DET ut på??? Dessa fem vänner ska naturligtvis göra detsamma på sin
Facebook status! Och så rullar de goda gärningarna förhoppningsvis ut över hela
landet och kanske internationellt 😀 

Jag gjorde det och passade också på att bli en av hennes fem första kommenterare. Och idag fick jag min överaskning… Jag är så rörd och glad och allt på en och samma gång! Jag fick ett massagetillfälle hos min favoritmassör, för att hon tyckte att jag kunde behöva det efter den höst/vinter som just varit. Men jag menar alltså… WOW! Och fint inpackat var det också! Du anar inte hur mycket detta betydde för mig! Du är en stjärna!!!! TACK!!!! Och din present kanske också poppar upp snart! 😉

bukett

Och så var det Mamma Boot Camp och Power Camp idag! Vilket ÖS! YESSSSS!!! Äntligen var det ett helt gäng! Tio stycken på Power Campen och fyra på Mamma Boot Campen! Jag var i rena rama himlen! Det ÄR ju så roligt när salen är full! Ja ja… jag tycker såklart att det är jätteroligt att träna få också, men jag inbillar mig att de som tränar själva tycker att det är roligare med fler på passen. Så vi fortsätter väl i den stilen, tycker jag! 😉

IMG_20130126_133559

Mammorna och deras barn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *