Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Long time – no see

Ledsen att jag låtit er komma till en dåligt uppdaterad sida på sistone. Jag har helt enkelt inte vetat riktigt vad jag skulle skriva. När man är sjuk och krasslig och har lite för mycket runt omkring, så måste man ta lite ”konstpauser” mellan varven. Jag har helt enkelt inte mått riktigt så bra som jag borde. Men jag ser livet från den ljusa sidan, så nu går jag här och drömmer mig bort till soliga stränder, hängmattor och paraplydrinkar! Eller varför inte ”bara” att kunna gå ut barfota och hämta posten, sätta sig på trappan och ta en kopp kaffe när solen bränner små rosor på kinderna. Eller att känna doften av grill i allas trädgårdar, dagar på Bråhögsbadet där barnen leker och plaskar och tigger glass… Ingen är förkyld, ingen har influensa, ingen fryser och nyser -ALLA GÅR PÅ MAMMA BOOT CAMP OCH POWER CAMP ute i den friska luften med mig! 😉 För det har verkligen visat sig på passen att folk haft det lite tufft med just sjukdomar och annat denna vinter. Många gånger har tvivlet gripit tag i mig och fått mig att tappa modet. Men jag kommer alltid tillbaka till att -Nej! Det ÄR jättebra träning och det ÄR jätteroligt och jag är övertygad om att det låga deltagarantalet beror på att det varit mycket för alla. Sedan har jag inte marknadsfört mig som jag tänkt heller, eftersom jag just inte haft orken och energin och hälsan för den delen (och som jag sa, så har jag mitt i alltihop drabbats lite av tvivel). Men det är slut med det nu! Jag VET att MBC och PC ”is the shit” om man får uttrycka sig så fult! *fniss* Och i mars börjar utomhusträningen igen, så då får alla Power Camp:are känna på vad det egentligen är som är grundtanken med det hela. Och det ska ni veta, att det är fantastiskt härligt att träna utomhus! Men fram tills dess, tycker jag att alla som kan, dyker upp i Bråhögshallen. KOM REDAN NU PÅ LÖRDAG! Jag tycker att vi behöver en riktig kick i baken! Så gör nu som jag säger och gå in och boka er HÄR på passet!

Idag hade jag Mamma Boot Camp i vanlig ordning och PT-lyx fick dagens stjärna Monica! Kom på att jag glömde bort att ta en bild åt er, men ni får ha det innestående! I stället bjuder jag på några av mina favoritbilder från träningarna i somras, så att ni kan känna samma pirr och längtan efter våren som jag!

IMG_20120922_132233 20120919_103504 20120815_101123 20120815_102342 20120815_102047 20120818_105725 20120915_102813

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *