Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Reflektion

Ja, jag satt just och reflekterade över varför det blir sådär dumt som det blir för många av oss. Att man plötsligt gått vilse i sitt välmående. En liten skiss ger svaret på det hela (lite förenklat)…

Så när man VET vad man ska göra för att må bra, då måste man se till att göra just det! Sedan har jag för egen del idétorka när det gäller målsättning just nu. Men jag tror att det får bli det som trots allt motiverar mig mest just nu, trots att det är lite löjligt, nämligen…

Men jag menar egentligen inte hur jag vill SE UT på stranden, utan hur jag vill KÄNNA MIG I MIN EGEN KROPP (det andra brukar hänga med ändå). Och min målbild är faktiskt mig själv -Där jag befann mig i somras. Har aldrig mått så bra då. Och kunde jag då, så kan jag väl för sjutton gubbar NU! :)

Så GO GET IT! säger jag till mig själv och till dig som läser detta! Vad vill du ha? TA DET! …OM du tycker att det är värt priset, för det är ju nästa fråga. Det kostar ju på lite att vara i toppform. Trösten är att det som du idag ser som jättejobbigt och motigt, längre fram kommer att kännas som något du inte vill vara utan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *