Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Vilken natt!

Dodde ser inte ut att vara särskilt skamsen för att han berövat mig min sömn i natt! …inte Jonas heller :)

Det var en sådär lagom kul natt, den som nyss passerade. Barnen tycks vara förkylda båda två och Dodde var extra besvärad. Mellan 01:50 och …jag minns inte exakt, men 05:00 ungefär, var jag uppe och fixade och trixade med honom. Jag som ju redan ligger back med sömnen så att det står härliga till! …fick en smärre chock när jag önskade ”godmorgon” till min spegelbild i badrummet. Det där med ”skönhetssömn” är alltså precis så sant som det är sagt!

Jag hade planer för dagen, men valde redan igår (i natt) att avboka det, eftersom jag hade på känn att det skulle bli lite för mycket för mig att stressa över i onödan. Känns taskigt, men man måste sätta sig själv i första hand ibland.

Nu tror jag att Jonas erbjudit sig att ta Dodde till Burlöv Center, så att jag kan vila en stund. Men det är väl hemskt!! Ni vet, när man får en stund ägnad åt att specifikt gå och vila. Då blir man stressad över att man måste passa på att vila så in i norden, så att man inte kan slappna av! Jag ska i alla fall göra ett gott försök, så… over and out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *