Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Dem är så (brrrr)aaa!

Vilka då? Jo, ”mina” mammor förstås! Det är kallt som i frysboxen och himlen lyser grå mot taken… men de trotsar och kommer till träningen! Det är DEN inställningen som gör att man uppnår sina träningsmål! Jag är OÄNDLIGT stolt!

 

Idag fick de cirkelträning med tio olika övningar som kördes vardera 1 minut. Två varv -Såklart! Sedan parövningar och avslutande ”kräkis”. Nu ska ni veta att just dessa mammor är numera ganska så ”gamla i gemet”, så jag kan busa på rätt så bra med dem. I normala fall, är ju Mamma Boot Camp något ”snällare” och övningarna är nästan uteslutande sådana som är till för att stärka upp och återuppbygga kroppen efter graviditeten.

Och på lördag startar jag upp Power Camp! YES!! Power Camp är ju faktiskt precis det vi kört idag på MBC:n. Kroppen som belastning i huvudsak (med inslag av attiraljer som finns i miljön, gummiband och träningskompisarna). Man kan tro att det är ”en bit kaka” när man står och tittar på, men det ska jag ta och berätta för var och en av er att det är det INTE! Man kan göra de enklaste övningar hur jobbiga som helst med små justeringar i teknik och utförande!

Så därför tycker jag att du som läser och som har möjlighet att infinna dig i Bråhögshallen (Staffanstorp) på lördag klockan 11:30, ska komma och prova på detta! Gå in och anmäl dig bums! Och du! Det är GRATIS (bara på lördag)! Klicka på knappen här nedan! Och vill du läsa mer om hela härligheten, gå in på BODY by B-ling.

Boka tid
Bokningssystem från TimeCenter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *