Smulan är en ärlig och härlig trebarnsmamma som skriver i dagboksform om vardagen och livet med dess toppar och dalar. Många tankar och funderingar rymms också här, liksom tips och trix och annat pyssel och oväntade överraskningar. Alltihop är kryddat med en nypa humor.

Busted!

Jag läste ett citat idag på Facebook som jag kände mig väldigt träffad av!

”Det du inte har planerat att göra, har du planerat att INTE göra!”

…det var då så sant!

Så känns det med min egen träning just nu. Jag är fortfarande förkyld sedan ett par veckor tillbaka, men det är ju ingen ursäkt för att inte träna, eller hur?! Jag måste inte gå på värsta aerobic-passet sju dagar i veckan, men det finns så mycket annat! Man får helt enkelt tänka på vad man KAN göra i ställt för vad man INTE KAN! Att tänka att man bara ska ”vänta ut” sin förkylning är bara latmasken i oss som serverar oss ännu en dålig ursäkt för att slippa ta tag i sig! Så nu är det jag som går och får mat i magen för att sedan ladda vagnen med fårskinnsfäll, så att yngsta sonen kan ha det varmt och gott när jag tar en promenad bort till CityGross som har något jippo idag till förmån för bröstcancerfonden! Kan ju passa på att inhandla ingridienserna till pumpasoppan jag vill göra.

Sååå… -Vad KAN du göra idag? Fundera ut och BESTÄM DIG och GÖR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *