VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Recension: GlossyBox December 2011


Lovade ju att recensera alla produkter jag fick i min GlossyBox.  Här nedan kan ni se mer ingående vad jag fick i min december box tillsammans med mina recensioner över produkterna. Enjoy!

1. Moroccan Oil, Oil Treatment och Light Treatment:

Är som sagt olja för håret. då jag är blond så provade jag ”light”-varianten som är speciellt utvecklat för ljust hår bl.a . Jag gjorde ltie tvärtom och tog oljan i håret en liten stund innan jag skulle gå och dusha och tvättade håret sen som vanligt, det blev väldigt mjukt, följsamt och kändes som att det blev en liten boost för håret.

Kommer jag att fortsätta använda produkten? Tror inte att jag kommer köpa någon ny flaska, men absolut använda upp de jag fick i stället för t.ex en inpackning. Och då som sagt INNAN jag tvättar håret, för jag gillar inte dne oljiga looken man får i håret annars. :)

2. L’Occitane, Shea Butter Handcream och Shea Butter Footcream

Har bara använt handkrämen ,och den är superbra, doftar gott också, lite smådamigt. Fotkrämen gav jag till min man eftersom att han har så torra fötter, antar att den är lika bra som handkrämen!

Kommer jag att fortsätta använda produkten? Absolut, en av de bästa handkrämerna jag har provad. Dryg, lätt att smörja in och doftar som sagt väldigt gott. Känns skyddande och lite reparerande.

3. Chloé, eau de Parfum

Denna parfym har jag aldrig brytt mig om, har fått för mig att den doftar ”kärring”. När jag såg att Chloé skulle vara med i boxen (sneakpeak) så blev jag dock lite intresserad och hoppades på att jag skulle få den. Och tur var väl det…. Har använt den varje dag sen jag fick den…doftar supergott och känns verkligen mig… tror jag har missat något de senaste åren faktiskt… 😉

Kommer jag att fortsätta använda produkten? Absolut, synd bara att den är så järnvägars dyr…men men…kanske något att spana in nästa gång man är ute och reser…

4. Luxsit Organic Care, Revitalize Facial Cream och Balance Facial Wash

Gillar både rengöringen och krämen. Rengöringen tyckte jag var väldigt bra då huden känns ren och slät utan att kännas uttorkande. Ansiktskrämen har jag använt upp och tycker att den är väldigt bra,  funkar även lite som en primer under sminket.

Kommer jag att fortsätta använda produkten? Tror inte jag kommer att köpa någon av produkterna även om jag tyckte att dom var väldigt bra. Men jag kan absolut rekomendera dom till andra som är nyfikna på dom.

5. DuWop, Lip Venom (fullstor produkt)

Lipplumper….jag är inten läppstift/lipglosstjej…så jag behöver nog inte säga så mycket mer om denna produkt…. 😉

Kommer jag att fortsätta använda produkten? Nepps….

Slutsats: Allt som allt så är jag supernöjd och ser verkligen fram emot boxen som kommer i januari. Själva boxen som allt kom i är perfekt att förvara parfymer, smink och småpryttlar märkte jag… I locket har jag lagt smink och i stora lådan la jag mina parfymer…  :)


Kommentarer


 1. Anna januari 14, 2012 on 9:14 e m Svara

  SV: Ja precis , skulle det vara så att man inte tycker om en produkt då gör de ju inte så mycket. Det är ju inte som att du har spenderat flera hundra kronor på en hel tub. 139 kr i månaden tycker jag lätt man kan unna sig.

  Produkterna i boxen måste ju vara värda det dubbla om inte mer. De ska bli riktigt spännande och se vad man får. Nu har jag byggt upp förväntningar och jag är jätte spänd. Vet inte hur jag ska klara mig ca två veckor till innan jag får min box. Förhoppningsvis blir jag nöjd. Men de verkar ju vara bra grejer i boxarna och riktiga lyxprodukter som man annars aldrig hade prövat på.

 2. finastina januari 16, 2012 on 12:40 f m Svara

  Hej!

  Ja, jag tror att de är värda åtminstonde runt 500-lappen om inte mer i bland. Jag älskar skönhetsprodukter och just att det är lite lyxigare produkter gör det ännu roligare. Iofs jag skulle bli glad för vanliga standardprodukter också..haha….så nördig är jag… :)

  Men just småförpackningar kan vara lite trixigt att få tag på annars om man vill prova de lite dyrare produkterna just om man vill köpa, Ebay brukar jag hitta en del på. Men oftast så måste du ju köpa någon storprodukt i butik om du vill ha prover med när de har olika kampanjer.

  Precis… hur ska man lyckas stå ut de här två veckorna…får försöka förtränga att det ens ska komma en box kanske…närå… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna