VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grönsaker perfekta till…

Har via Smartson fått chansen att testa Findus nya ” Grönsaker perfekta till…”, Vi valde den som är anpassad för pasta. Det finns även anpassat för Sallader, fisk, kyckling soppa & gryta.

(E höll på att bli galen när vi skulle ta detta foto, jag blev aldrig nöjd så till slut sa han ” snart släpper jag allt och går härifrån…”.  Passade även på att hämta ut en påse kardemummabullar från Findus med kupongen vi fick från eventet i lördags.Supergoda, lite skoj att variera sig ibland och inte bara äta kanelbullar. )

Våran blandning innehöll: Sugar snap peas, stora bitar av broccoli, grillad zucchini och paprika, kronärtskocka och körsbärstomater. Vi gjorde en pasta sås på grädde,vitlök, färsk chili, salt ,peppar, bacon, salami och grönsakerna (hade även i lite av tapaskryddan vi fick på Blog Jam Session i lördags). supergott och supersmidigt, medan pastan kokade i 11 minuter hann allt bli klart. Kan absolut tänka oss att köpa dessa påsar igen, grönsakrerna kändes färska och fräscha och till exempel zucchinin var skuren med tandad ”kniv” ,  så innehållet blev även gott för ögat, sånt uppskattas.

Mat, mat ,mat….kanske borde starta en matblogg istället?! 😉


Kommentarer


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna