VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GlossyBox – Januari 2012

Idag kom äntligen min GlossyBox för Januari månad! Har inte hunnit prova något än men bara genom att ha tittat igenom produkterna lite snabbt och läst om innehållet så är jag supernöjd. Jag betalar 139:- inkl frakt för hela kitet.

Kommer med en liten recension inom någon dag när jag har testat allt. Har fått väldigt mycket trafik till min blogg från Google till just mina inlägg om GlossyBox så det känns som att det är något som folk uppskattar att läsa om.

Januari-boxen innehåller.

Matrix Biolage Colorcarethérapie Shampoo & Conditioner: 
Båda flaskorna är 50 ml och priset för orginalstorleken 250 ml är 169:-.

Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel: 
Flaskan är 30 ml och priset för orginalstorleken 100 ml är 780:-.

Deborah Lippmann Razzle Dazzle Mini Nail Varnish: 
Nagellacket är en miniflaska, står ej hur mycket innehållet är på men orginalstorleken 15 ml kostar 183:-  Fick även en nagellackborttagning med också, perfekt att ha med på resa.

Eyko Fat Eye Stick: 
Fullstorlek på 4g som kostar 139:-. Den är alltså värd lika mycket som en hel GlossyBox kostar.

Rituals Foaming Shower Gel Sensation: 
Även detta är en produkt i fullstolek och den är värd 85:-.

Som sagt, återkommer inom kort med en mer utförlig beskrivning och åsikter av/om alla produkter.


Kommentarer


 1. Har sett detta förut i nån blogg.
  Kanske något för en gravid kvinna som behöver uppmuntras lite?! Måste spana in detta!!

 2. finastina januari 31, 2012 on 5:06 e m Svara

  Det tycker jag absolut du ska göra. Boxen är väl värd sina 139:- !! :) Kolla under min ”GlossyBox” kategori om du vill se förra månadens box. :)

  • Ida-Maria januari 31, 2012 on 5:18 e m Svara

   SV: Snacka om att du har gått över tiden du! Men vid kejsarsnitt, snittar man inte lite före BF? Eller blev det bestämt på kort notis?
   Tyvärr har jag inte kvar min mamma i livet och min pappa har inte riktigt bra koll på detta. Det enda han minns var min äldsta storebrors födsel och den var sen.

   • finastina januari 31, 2012 on 5:28 e m Svara

    Okej, ja då blir det nog lite svårt. Men generellt så brukar man väl få det barn som komemr efter lite tidigare än det första tror jag. Sen beror det nog lite på om det är tätt eller inte också.

    Jo, man brukar göra det i vecka 38 då. MEN av någon konstig anledning så hade jag lite svårt att förlika mig med tanken att jag skulle föda barn IGEN. Blev gravid med Alexander när Stina var 11 månader och var så inställd på att jag bara skulle ha två. Eftersom att jag har fått stora barn så har jag fått gå på många TUL och vid ett TUL-tillfälle i vecka 36 så träffade jag en jätte trevlig läkare som sa till mig att jag ser på dig att du verkligen INTE vill. Hon sa även att det inte var något konstigt att det kunde bli så här trots att man har fött barn tidigare utan några som helst problem. Tjejernas förlossningar gick hur snabbt och bra som helst, inga problem, 3 krystvärkar å så plopp. Så hon sa till mig att jag bokar upp dig på en snitttid 14 dgr över tiden och har det inte hänt något av sig själv innan dess så är du välkommen då. Och då kändes det genast mycket bättre. Så det 14+ dagarna rörde jag mig knappt utanför dörren och tog det väldigt lugnt så på min födelsedag så låg jag på operationsbordet… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna