12279526_10207193076652823_1699773508_o

Hej alla fina läsare!

Just nu sitter jag här på min spanska lektion och ser ut som en lost ko. Jag hänger inte med. Lektionerna är helt på Spanska, fröken pratar alltså enbart spanska. Jag är nybörjare, haha, jag kan säga SI, Hola, men det är allt. Just nu pratar hon om något som jag verkligen inte har någon aning om vad hon säger. Jag tror, om jag gissar hejvildt att hon pratar om kvinnligt och manligt.

Haha trotts att jag inte fattar ett skit så är det faktiskt skit kul, jag tvingar ju mig själv att lära mig språket, iaf att lyssna på orden och försöka koppla ihop. Jag har märkt att det är många ord från engelskan, eller iaf väldigt likt.

Nu ska jag inte vara dum och blogga och ist plugga lyssna på läraren.

LOVE U ! 
Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Mia

  Hola Ellinor,
  Como estás hoy.
  Tu profesor, es una mujer o es un hombre?
  Cómo se llama tu profesor, como es su nombre?
  Es joven o no?
  De donde es tu profesor, de Barcelona o de otra ciudad en Espana?

  Hihi… skriver några rader på spanska….
  Läroboken ser intressant ut, verkar bra så här på avstånd.
  Om du har tid och lust, ta gärna närbild på ett uppslag i läroboken, bara för att kolla in lite hur den är upplagd.
  Alltid intressant att se för mig som är en språknörd…..

  Yo adoro los idiomas, sobre todo el espanol

  Hasta luego

  URL:

Lämna en kommentar