FIXXBild 2014-10-13 kl. 00.26 #3 FIXXBild 2014-10-13 kl. 00.27 #5

 

Hur ser jag på min kropp?

Om man bortser från modellandet så är jag super nöjd med min kropp, förutom mina utslag. Jag skulle varken vilja gå upp i vikt eller ner i vikt, jag skulle vilja vara precis där jag är.

Men nu är det så att jag vill jobba inom modellandet och jag visste innan jag gav mig in på det att det krävs vissa mått osv. Så om man tänker på min karriär så vill och borde jag gå ner några centimeter. Eftersom att modellandet är det jag vill och det är så branschen ser ut så kommer jag att göra det, varje centimeter spelar någon roll.

Jag tycker att det är helt sjukt att det ska vara så sjuka ideal.. Tyvärr så kan jag inte ändra på dem, och hade jag kunnat så kan jag lova er att jag skulle göra det utan att tänka efter. Jag har träffat många modeller i mitt liv och vissa av dem ser sjuka ut för att det är så smala och sanningen är att de är dem som får mest jobb också…. första gången jag såg så smala tjejer så tyckte jag att det var hemskt och inte snyggt för fem öre, jag tyckte nästan lite synd om dem, men nu är det normalt för mig, jag tänker inte ens på att modeller är sjukt smala längre, för mig börjar det ”sjukt smala” bli ”normalt”. Det kan jag också tycka är sjukt, att jag kan tycka att en sån kropp är ”normal”. HEMSKT! Sanningen är att det inte ens är snyggt, det är bara sjukt. Men på bild ser det bra ut och i modellandet så är det oftast bilderna som räknas.

Fan jag hatar den här branschen samtidigt som jag älskar den. Det är dubbelmoral på hög nivå!

Kärlek, Ellinor

 

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Erica

    Se till att inte bli för smal bara, det kan vara väldigt farligt och din kropp kan verkligen skadas, ex kan man bli steril mm!

    URL:
  2. Postat av: Modellen

    För att lyckas internationellt så krävs att man oftast är minst 176 cm. Måtten är man MAX midja 60 stuss 89, och att man ”fit” i kroppen. Det beror på att kan ska komma i provstl. 32 i Italien tex. I Kina, Thailand och HK är provplaggen mindre än Europa men vill fortfarande ha långa modeller.

    URL:

Lämna en kommentar