Kom ihåg mig

Midsommarafton vankas

Ja nu är det snart midsommar, det är helt galet. Jag fattar inte att tiden gått så fort. Men det är skönt, vi har varit lediga i ca fem veckor och det har varit sååå skönt! Men nu ska vi tillbaka till verkligheten. På torsdag ska vi till dagis och hälsa på där så Lion kommer in i det lite.

From måndag börjar jag gå på schema, pengar pengar :)

 

Anledningen till att det inte bloggats mycket är väl delvis att jag inte haft lust och delvis att det har hänt mycket och händer fortfarande mycket.. så jag har behövt landa och försöka finna mig i allt. Det går framåt iaf =)

Jag har dessutom hunnit färga håret rött, så nu har jag gått från långt svart till kort rött.. och jag gillar det!! =)

 

 

Där har ni henne, rödtotten! :)

 

Torsdag den tredje maj

Så nu har jag hört mig för ang lärlingsutbildningar. Jag som var så himla smart och hoppade av gymnasiet får ta igen det nu istället 😉

 

Annars är dagen fin, vi har varit ute mer eller mindre hela dagen. Så nu är vi bruna och fina :)

Lion är inne i ”Lilla Tonåren” som det så fint kallas, och den är horribel, han gapar och skriker och är allmänt domiderande. Men vi ska minsann ta oss igenom även denna fasen, precis som vi gjort med alla andra 😉

 

Ha det gott !!

 

Sommaren är här! (?)

Ja nu är det redan Maj,  jag hade tänkt försöka mig på bloggandet igen. Vi får se hur det går med det men ett blir det iallafall nu :)

 

Vi har flyttat tillbaka till mina föräldrar nu, jag saknar lägenheten men pga omständigheterna fick det bli såhär.

 

Lion är iallafall nöjd med flytten, nu kan han vara ute så mycket han orkar och mer därtill :)

Annars jobbar jag på som vanligt, vecka 26 börjar jag på schema och sen åtta veckor framåt, det känns bra. Jag fick schemat på mitt favorit ställe och jag får spendera hela sommaren med Annika och mestadels har jag även Filippa på jobbet. Det blir inte bättre ju! :)

 

Sen får vi se vart vi ska flytta, jag känner en stor press över vart vi ska bo och vilken skola jag ska söka till Lion, han börjar ju trotts allt skolan nästa höst :S usch, stanna tiden please…. Liten blir stor <3

 

nu ska jag ut en sväng till i det fina vädret, försöka få lite färg på min spöklika kropp! :)

 

Ha det gott

 

Den tjugonionde februari tvåtusentolv

Ja och nu var det ett tag sedan jag bloggade igen. Det har hänt en hel del i våra liv, som sagt flyttade vi  in i Tonys lägenhet, där trivs vi jätte bra och veckorna har gått väldigt fort.

Jag har varit mestadels lycklig sen vi flyttade dit faktiskt, men igår fick jag en riktig downer när jag betalade räkningarna, det är alltid så tråkigt och när man då fått påminnelse avgifter för räkningar som inte kommit fram till den nya adressen så känns det ännu sämre… Sen var det det faktum att jag alltid behöver pussla ihop barnvakter när jag ska jobba kvällar och helger… Och att det är väldigt mycket skitsnack på jobbet som liksom gör att det nästan känns ovärt att ordna barnvakt för att gå dit. MEN det kommer att bli bättre, jag får helt enkelt välja att vända det döva örat till och bara sköta mitt jobb för att sedan bara vända och gå hem igen… det klarar jag.

 

Så det var en liten update om vårat liv just nu, skulle vilja att jag tog mig tiden att blogga lite oftare men jag har inte riktigt haft någon lust. Det kommer när det kommer :)

P&K på er !!

Glömde berätta att jag klippt av 40 cm på mitt hår och jag är såååå nöjd med det <3

 

Nu


Nu är det slut på det negativa

Ja, ut med det gamla och in med det nya.

Man kan alltid välja att se saker och ting negativt eller positivt. Nu ska jag försöka att se det hela positiva, allt jag varit med om kan jag använda till min fördel, om jag vill, och det vill jag. Visst kan man se det från den negativa sidan, men då är det ens egen förlust. FAKTISKT.

 

Just nu är jag bara lycklig. Just i denna punkt. Jag har både en mamma och en pappa som ställer upp, en syster, svåger, mostrar, kusiner och vänner. Jag har en helt friskt barn, som är perfekt från topp till tå.

Ett tillfälligt boende som jag verkligen trivs i, jag har fjärilar i magen… Jag är bara lycklig och inget eller ingen kan ta det ifrån mig <3 Tack till alla som peppat  mig i mina svackor, tack till alla som inte ifrågasätter mina val, goda som dåliga, Tack alla ni som är glada för min skull när det går bra och är som en klippa i stormen. Tack! Ni är underbara, det är fantastiska egenskaper ni sitter inne på och jag försöker så gott jag kan att vara likadan tillbaka till alla er  <3

 

 

Older Posts »

annonser