VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bloggen läggs ner

Lite tyst här inne. Har bestämt mig för att inte skriva om mina älskade längre. De har blivit stora. Egna personer. Det är dags.

Därför kommer jag avsluta denna blogg. Jag skriver bara om min träning ändå och då känns det fel att vara på Allt för föräldrars sida. Ska bara hitta något vettigt alternativ. Förslag? Någon?

Bloggen kommer ligga kvar. Jag tänker inte hålla på att flytta över inlägg. Det orkar jag bara inte. Fast tills jag bestämt mig skriver jag här

IMG_7876.PNG

Träningen då? Pisstråkigt om jag ska vara ärlig. Ja vill ju bara lyfta. Jag tyckte dock jag hade en bra idé som ville satsa på löpningen. Det gick bra. I början. Tills jag skulle ge mig ut på en lite längre runda. Efter ca 4 km började det krampa uppe i nacken och ner i bröstryggen. Sjukt obehagligt. Släppte liksom inte. Stod ut 6 km. Tänkte inte mer på det, men tog upp det med min sjukgymnast.

Han misstänker att det beror på min utplanade ryggrad. Ja, efter alla smällar från hästarna och avtrillningar har den inte längre kvar sin neutrala kurva uppe i nacken. Det gör att den inte har någon vidare stötdämpning vilket gör att jag blir trött. Jävla skit! rent ut sagt.

Den 28/8 ska jag i alla fall till ortopeden. Då får jag förhoppningsvis ett svar. Därefter kan vi gå vidare. Fram tills dess. Discoträning


Kommentarer


  1. Johanna - Mamma till Leija 10 augusti, 2014 on 12:05 Svara

    Du kan ju ha en blogg på din hemsida… Annars är väl WordPress & blogg.se de vanligaste portalerna.

  2. Trist att bloggen läggs ner. Hoppas du finner skrivarglöden igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna