VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Efter 2 veckors förkylning…

… Är det trögstartat, men jag ger inte upp. Sakta, men säkert tar jag mig tillbaka till vikterna jag låg på innan jag blev sjuk. Tänk att kroppen hinner slappna av så mycket på då kort tid. Benen känns helt ok, men ryggen. Den hänger inte riktigt med. Det är där jag blir trött först. Just därför lägger jag lite extra krut på att stärka upp den

20140714-133501-48901393.jpg

Jag vill få tillbaka lite flås dessutom. Det behöver inte vara så mycket, men jag vill inte dö av att göra 20 wallballs. Så idag avslutade jag mitt pass som bestod av frivändningscomplex och frivändningsmarklyft med just bollen.
15 wallballs på minuten i 5 minuter. Såg att min kompis körde 20, men där är jag först nästa vecka.

Därefter tabata double unders. Fick ihop 199 st. Tyvärr var det inte flåset som stoppade mig utan att jag pinkade på mig. Hur svårt kan det vara?
Trots alla knipövningar och mammamage känns det inte som det blir bättre. Jag tänker faktiskt kolla upp operation. Jag vill inte ha det så här!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna