VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

För lite sömn

Natten till gårdagen fick jag ca 3 h sömn. Febriga barn som vaknade i omgångar är inte att leka med. Jag har nästan glömt hur det är att inte få sova om nätterna. Kommer faktiskt inte ens ihåg då jag blev störd sist. Ganska nice faktiskt.

Natten till idag fick jag 6 h. Självförvållat. hardCORE mamas firade 1 år nämligen. Vi blev ett litet gäng som samlades i parken för att äta och dricka. Det blev frågesport och jag fick sitta i jägarvila. 2.20 nåt om jag inte minns fel. Bra för att vara mig

20140713-075254-28374909.jpg

När regnet kom vid 8 drog vi hem till barnens farmor. Vi skulle egentligen varit hos oss, men där fanns febriga barn med en uttråkad man som skulle varit på personalfest. Jepp.. Så blir det ibland.

Nu sitter jag här vid bordet med en kopp kaffe. Jobb hela dagen. Trött. Mer kaffe. Förhoppningsvis får jag till ett träningspass. Måste röra på denna förslappade kropp. Shit va snabbt man tappar, men mer om det en annan dag


Kommentarer


  1. Clara 13 juli, 2014 on 11:35 Svara

    Det var fullmåne natten till igår, våra höll också på overkligt mycket!
    Kul att du är tillbaka, grattis till ett år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna