VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vill börja blogga igen

Satt och kollade igenom min blogg härom kvällen och inser hur kul det är att ha allt dokumenterat. Jag älskar egentligen att blogga, men har prioriterat annat. Dvs säga mitt företag. Enda tiden jag har till att blogga är på kvällen när barnen somnat och då sitter jag med allt det administrativa. Det tar tid. TIIIID! Men nu jäklar ska jag få ner några rader en gång om dagen.

Det är mycket jag inte skrivit om och jag tänker börja mitt nästa inlägg med en uppdatering om Wilda, sen Dixie och sen träningen. Förstår ni hur kul det är för mig att bläddra tillbaka i bloggen?

Så från och med nu kommer ni kunna läsa om min vardag. Om ni vill

20140712-100736-36456449.jpg


Kommentarer


  1. Therese 16 juli, 2014 on 21:51 Svara

    Det glädjer mej att du börjar blogga mer igen!! Jag har läst din blogg länge och jag tycker du är häftig :-) Du har inspirerat mej så mycket att även jag gör lite små häftiga saker ibland 😉 Ser fram emot att fortsätta följa dig! Kram

  2. Mdotter 2 augusti, 2014 on 08:29 Svara

    Alltså, jag har alltid önskat att jag passat i kort hår. För de som gör det, som du, är tamejfan det snöggaste ever! Avundsjukan är hög! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna