VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blöjfri

Jag har inte riktigt våga skriva något om det då det oftast blir ett bakslag då, men nu kan jag faktiskt säga att Dixie är helt blöjfri.

För 4 veckor sedan tog vi bort blöjan på förskolan. Ingen kul upplevelse, men vi båda överlevde och sen dess har det skett kanske 5 olyckor. Nattetid väntade vi tills för 1 1/2 vecka sedan, men sen dess har hon inte kissat i sängen en endaste gång

20140618-105953-39593127.jpg

Så skönt att slippa dessa jäkla blöjorna. Visst.. Det kräver ju lite mer jobb nu i början då hon helst vill gå på toaletten och inte riktigt kommer upp, men va sören. Det är det värt.

Annars leker livet med di små. Jag har jobbat sjukt mycket med att bygga upp mitt företag och få allt att gå ihop och tar just nu en liten paus. All ledig tid tar jag med barnen. Jobba kan jag göra sen. Jag gör vad jag måste (och kanske lite till). Sommar. Sol. Bad. Ta vara på tiden. Den kommer inte igen


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna