VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första årsmålet klarat

Front squat 75 kg. Check!

10247413_10152414692416948_5576895734078327317_n

Och det bästa är att denna på 75 var snyggare än den på 70 för bara några veckor sedan. Making progress. Dessutom tjoffade jag upp 52,5 i snatch balance. Även där en ökning med 5 kg.

Just nu har jag ingen direkt plan när jag börjar mitt pass. Jag känner efter hur kroppen mår och utgår lite från hur jag tränat de senaste dagarna. Känns det bra ökar jag i vikt och testar tungt, men alltid fokus på bibehållen teknik. Känns det piss stannar jag eller lämnar övningen helt. Det enda jag håller mig till är mina knäböj. 6×6 fram och bak.

Jag har så pass kul att det är svårt att vila, men jag vet ju att jag måste det också. Idag känns kroppen tung, speciellt bröstrygg, och jag har bestämt mig för vilodag imorgon. Passar på att ta en promenad med finaste grannen och barnen i stället. På lördag är det medlemsfest i boxen och då jäklar ska den här Saran lyfta något tungt. BOOM!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna