VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur går träningen?

Jag satt härom dagen och kollade igenom mina årsmål som jag skrivit ner här på bloggen. Innan 2014 är slut ska jag ha

Snatch: 50 kg – 45. Inte helt omöjligt
Clean: 70 kg – 65. Fler och tyngre front squats
Jerk: 65 kg – 60. MER teknik
Clean & Jerk: 65 kg 57,5. Den kommer
Back squat: 90 kg – 85. Jag har den!
Front squat: 75 kg 70. No probs
Marklyft: 130 kg – 120. Aint gonna happen
Muscleups: 5 obrutna – 2. No more mu
Pull ups: + 25 kg – 20. Njae… Får jag nog träna mer
Hand stand walk: 10 m – Gå på händer???
Oh squat: 60 kg – 55. So gonna nail it

20140531-225625-82585815.jpg

Några av målen känns ganska avlägsna, men jag ska fan inte ge mig. Jag känner att jag blir starkare för var vecka och tekniken börjar i alla fall likna nåt. Min kropp mår asbra. Ingen axel som strular. Ingen rygg som gör ont. Inga strålningar eller domningar i benen. Älskade tyngdlyftning.

Jag som alltid fått höra att jag varit för kär i den där skivstången. Att jag borde satsa mer på allt annat. Piss off! Det är detta jag brinner för och jag älskar varje sekund (även de sämre dagarna).

Jag har fått otroligt mycket hjälp på sistone och jag är så tacksam. Jag lär mig hela tiden och suger åt mig av varje ord. Shit va kul jag har! BOOM


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna