VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älskade Ramlösa

Som jag älskar detta område. Efter en heldag i boxen drog jag och ungarna till parken för att fånga salamandrar. Många ungar och vuxna kom och gick under tiden vi var där. Intressant samtalsämne.
Sen köpte vi pizza på den lokala pizzerian på väg hem. Flickorna tjatade dock bara om klubban som den trevliga pizzabagaren slängde ner i påsen. 1/2 pizza senare trycktes dem in i deras små sötsugna munnar

20140525-203927-74367791.jpg

Efter ”maten” ville Wilda cykla på gatan. Perfekt underhållning en söndagskväll. Jag sitter på trottoarkanten och vilar mina trötta ben och ungarna rastar sina pigga

20140525-204120-74480259.jpg

När det blev tråkigt ville Wilda hälsa på Wilgot längre ner på gatan. Sagt och gjort. In och invadera deras gräsmatta. Som Dixie sket ner. Sorry. Där avverkades en halvtimme och det pratades om både livskriser och fester. Tack för att vi fick spontanbesöka Er.

Jag har alltid velat bo så här. Och nu gör jag det. Lyckans jag


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna