VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

hardCORE mamas. Ständig utveckling

Jag har så mycket idéer. Det bara bubblar inom mig, men jag får ta en sak i taget.

Idag var jag och pratade med Jenny på Ryggakuten. Vilken underbar människa och lika många idéer som jag har. Hon har precis gått Mammamage-utbildningen. Ni har inge missat appen va??? Jag och mina mammor kör en utmaning där vi tillsammans ska peppa varandra att rocka oss igenom alla nivåerna. Satan vilket powerhus vi kommer få. BOOM!

Det bästa är att vi nu slår våra kloka huvud ihop och detta kommer resultera i så mycket bra. Mer info kommer snart på min Facebook-sida Tilling Träning och livskraft. Så in och gilla!

20140515-223806.jpg
Jenny in action

Tröjor är på gång nu också. För visst vill ni visa att ni är en hardCORE mama?? Den ska vi stolt bära i sommar när vi ger oss ut på olika träningsplatser.

Löparkurs. Hur låter det? Är du en i gänget så kommer du få möjlighet att vara med när Fia Kamlund får oss att bli snabbare än vinden. Eller i alla fall springa med en bättre teknik och på så vis minska risken för skador. Även visa övningar som stärker och förbereder kroppen på längre distanser.

Sen blir det ju flytt om någon vecka. Vi drar till Crossfit Helsingborgs lokaler. Träningen kommer vara densamma, men vi har nu tillgång till fler redskap och större ytor. Hur underbart?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna