VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Satsar på tyngdlyftning en period

Jag har under en längre period känt att jag fått panik så fort jag ska woda (köra en workout på tid). Klockan som hetsar, alla reps som ska genomföras, rädd för att skada mig, m.m. Jag VET att jag inte behöver ställa klockan. Jag VET att jag inte behöver göra alla reps (det kallas skalning). Jag VET att jag kan vara försiktig så att axeln inte tar stryk. JAG VET!!!! Men säg det till en tävlingsmänniska som alltid vill göra allt så snabbt och så perfekt som möjligt. Helst med de vikterna som stor skrivet. Ni som själva tränar crossfit fattar vad jag menar. Ni andra tycker förmodligen att jag är korkad. Ja, det ÄR korkat, men det är så det är. Just därför kommer jag satsa på tyngdlyftningen. Under en period? För alltid? Det vet jag inte. Jag gör bara det som känns rätt just nu

IMG_4485

en helt vanlig dag i lyftarlokalen

Jag ska börja träna på tyngdlyftningsklubben här i stan. Inte de bästa öppettiderna, men jag kan få det att gå ihop någon gång i veckan. Lika härlig stämning som i boxen, men något lugnare. Ingen hög musik, ingen klocka som stressar, ingen hets, inga måsten. Egentligen inget som måste höra ihop med boxen, men för mig känns det så just nu.

Jag älskar crossfit. ÄLSKAR! Det är en otroligt bra träningsform och har du inte testat tycker jag att du ska göra det. Låter kanske knäppt med tanke på vad jag just skrivit, men jag tycker det. Man utmanas ständigt, testar och klarar av saker och övningar man aldrig trodde man skulle klara, får en otroligt bra gemenskap med resten av gänget man tränar med. jag kan fortsätta hur länge som helst. På tal om det. HÄR kan du läsa om nybörjarkursen. Ta chansen. Du kommer inte ångra dig


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna