VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att uppskatta saker och ting

2 gånger på kurs med Emil och jag har redan lärt mig asmycket. Får nästan nypa mig i armen när jag tränar för att tro att det är sant. Kanske rent av kan lära mig hur jag blir lite mer explosiv

20140430-075756.jpg

Wilda och dixie är inne i en underbar period. Visst bråkar dem lite med varandra, men det hör ju syskon till. Inatt sov de dock i vår säng så sömnen blev visst lite lidande, men va fan. Det tar jag igen inatt

20140430-075930.jpg

Vi har fått en kanin. Santos. Underbart söt och otroligt snäll. Wilda är just nu ute och plockar gräs till honom.

Vädret har varit underbart de senaste dagarna. Det ska tydligen vända idag, men va fan. Det kommer fler sommardagar.

Jag har varit lite nere på sistone, men det känns som det vänder. Jag har liksom bestämt mig för det. Tankens kraft vet ni. Ja, man får tycka lite synd om sig själv ibland. Det måste man få, men sen får man ta sig i kragen och rycka upp sig. Det är det jag gör nu.

Valborg idag och min födelsedag imorn. Händer inget speciellt. Både jag och Jon jobbar. Träning ska jag dock få till imorn, men några 100 burpees blir det inte. Nästan så att jag tackar min krånglande axel…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna