VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att få träna med dem man tycker om

Jag har sagt det förut och säger det igen. Hitta en träningsbuddy. Jag personligen får ut så mycket mer av träningen. Sen jag började jobba på Crossfit Ängelholm har jag tränat med Victor, aka Lilleman. Vi har slitit, skrikit, gnällt (mest jag) och svettats, men framför allt haft så sjukt kul.

Han har hjälpt mig med massor. I början var han blyg för att coacha MIG, men det har släppt med tiden. Jag är ju trots allt väldigt bra på att ta kritik. Svampen skulle man kunna kalla mig. Suger åt mig av allt som är vettigt. Och Lilleman är rätt så vettig

20140429-103022.jpg
me, Lilleman och Helmer

Igår jobbade jag min sista dag i Ängelholm. Tyvärr. Jag har trivts så otroligt bra. Underbara människor, fin Box, bra gemenskap and so on. Jag kände dock att jag måste ha mer tid till mitt eget företag.

Så inte nog med att jag kommer att sakna att jobba där. Mina träningsdejter med Lilleman kommer bli färre. Pisstråkigt, men sånt e de..

Nu blir det till att ragga. Någon som anmäler sig frivilligt!?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna