VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mina mått och min vikt

När jag hade fött Dixie bestämde jag mig för att göra en 15-veckorschallenge. Jag skulle komma i ett par byxor som inte passade, rutorna skulle fram och jag skulle komma i mitt livs form. Ni kan läsa hela historien HÄR

Detta var alltså 2011. Så här 2 1/2 år senare ser jag lite annorlunda på allt. Hade jag gjort en challenge idag hade målet varit helt annorlunda. Uthålligare, starkare, synligare muskler, snabbare? Inte hade det varit att gå ner så mycket som möjligt i alla fall. Jag ångrar inget. Det var vad jag ville då och det står jag för. Jag mådde skitbra. Fick otroligt bra hjälp av en av Sveriges största PT:s och nådde mina mål.

Det har hänt en del sen dess

20140425-092605.jpg

Då och Nu
Axlar 99 107 cm
Rygg 77 87
Bröst 81 85
Midja 81,5 82
Rumpa 90 97
Lår 50 55
Vader 32,5 33
Biceps 28,5 32
Vikt 53,6 60 kg

Sen några veckor tillbaka har jag ökat mitt kaloriintag. Kan inte fatta att JAG gör detta frivilligt. Ca 200 kcal om dagen. För tillfället väger jag min mat 3-5 dagar i veckan för att ha koll på att jag får i mig allt. Det går på rutin numera så inget jag tycker är jobbigt. Det jag ökat mest är kolhydrater. La på mig mycket vätska första veckan som jag försöker vänja mig vid. Inte så lätt för en sjuk hjärna som kämpat för att få mig så smal som möjligt i 20 år. För er som missat så kan ni läsa hela historien om min sjukdom HÄR.

Vissa dagar trivs jag i min ”nya” kropp. Vissa dagar vill jag krypa ur mitt äckliga skinn. Jag kommer nog alltid få kämpa mot mina spöken, men jag känner att det faktiskt går lättare för var månad som går. Jag får fler och fler verktyg för hur jag ska hantera allt. Tack vare min livscoach. Sen kan jag tacka några vänner som står ut med mitt tjat. Som faktiskt lyssnar och inte tycker att jag är tramsig. För det gör nog 99% av er som ser mina bilder.

Vad har hon att klaga över????

Ja, vad har jag att klaga över…?


Kommentarer


 1. Carro 25 april, 2014 on 12:56 Svara

  Jag tycker du är grym! Du har varit en stor inspiration min resa för att bli genuint stark och inte bara smal. Tack!

  Kram

 2. Emma 26 april, 2014 on 06:57 Svara

  Din uppfattning är inte tramsig – med föga delad. Vilket härlig fokus du har nu – en funktionell och stark kropp som inte begränsar! Varför hänger vi upp oss så mycelet på siffror egentligen? Tänk om den tiden kunde användas till att göra saker som för oss lyckliga istället? Lycka till!

  Emma
  ”Do more of the things that make you happy”

 3. Lisa 7 maj, 2014 on 23:49 Svara

  Du är så helvetes duktig Sara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna