VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Emil Rinse

Idag startar en liten kurs för min del och jag är väldigt förväntansfull. Jag har länge haft problem med min axel och har under några månaders tid gått på Fysio Arena för att få rätt på den. Än så länge har vi dock inte kommit fram till vad det är, men jag kör på med mina rehabövningar och väntar på tid hos ortopeden.

Den här kursen är för oss halvskadade som ändå vill kunna träna. Emil är coach för svenska juniorlandslaget och dessutom sjukgymnast. För min del hoppas jag så klart att han ska se var min teknik brister och hur jag ska kunna träna utan att göra skadan värre. Sen ser jag fram emot att få lära mig hur man kan träna med andra skador och vilka övningar man bör vara försiktig med osv. Det är skitbra för mig som instruktör som dagligen stöter på någon som har ont någonstans

20140422-071537.jpg

Woop woop. Nu ska det sniffas massa ny kunskap


Kommentarer


  1. Charlene 16 juni, 2014 on 14:34 Svara

    Hej,

    Jag sökte på rehabilitering, skador och Emil Rinse och hamnad epå din sida. Är själv skadad och undrar i vems regi den här kursen går? Och om du vet om den går flera gånger per år eller om det var en engångs företeelse. Du får gärna svara till min mail.

    Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna