VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svacka

Jag har fortfarande ingen motivation till träning. Det är roligt och jag gör det, men mer än så blir det liksom inte. För några dagar sedan åkte jag tom iväg kl 8 på kvällen för att jag skulle göra mina front squats enligt min squat rutin. Frågan är nu..

Varför gör jag det? Och för vems skull?

Jag har funderat mycket på det här på sistone och mina svar ändras från stund till stund, men ärligt talat så har jag nog tappat hela grejen med att träna för att må bra. Jag tränar bara för resultat. Mer vikter på stången, fler reps, mer uthållig. För att visa ANDRA att jag är duktig

20140329-104445.jpg

Jag vill inte woda i min ensamhet och jag har bestämt mig för att inte tvinga mig till det heller. Jag har ingen kommande tävling och jag behöver inte visa för någon annan än mig själv. Jag slänger in lite ryck och frivändningar här och där och jag wodar när jag tränar med någon annan, men annars blir det mest strikt.

Jag tror ärligt talat detta är ganska vanligt inom crossfit. Det jämförs hit och dit och jag hör ofta att det blir en press. Det är inte crossfit som är boven dock. Det är du själv. Det är du som jämför, du som stressar, du som vill så mycket och jag är en av dem.

Det är slut på det nu. En gång för alla.

Idag ska jag träna med Lilleman. Jag ska ha roligt. Jo, jag ska göra dem där äckliga front squatsen, men idag är det för att jag vill. Inte för att bevisa för någon annan


Kommentarer


  1. Jonna 31 mars, 2014 on 13:27 Svara

    Jag tror många har hamnat där du är just nu! Jag pratade med Jenny Jacobsen om detta för någon vecka sen och hon bekräftar att de på CrossfitNordic ser att allt fler väljer att inte träna själva längre, utan att istället vara med på passen.
    Detta är ju faktiskt en av CrossFits härliga grundtankar – gemenskap, stöd och coachning!
    Att faktiskt träna för glädje och hälsa och inte alltid jaga kilon och repetitioner, att få en klapp på ryggen för bra kämparanda, att få uppmuntrande hejarop då orken tryter, och att faktiskt slippa coacha sig själv.
    Jag väljer vilken dag som helst att hellre vara med på ett pass än att harva mig igenom något ”fantastiskt” program som ska förbättra mig på ”alla” fronter 🙂

    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna