VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min rygg

Jag har fått resultaten från röntgen. Det största problemet sitter visst inte där jag trodde. I ländryggen. Bäckenet var roterat och högre på höger sida. Dock inget nytt. Något för lite utrymme mellan diskarna, men fortfarande ok. Ryggradenr dessutom lite roterad längst ner, men exakt vad det betyder kommer jag inte ihåg.

Uppe i nacken däremot. Dör är det lite knas. Ryggraden ska gå som ett ett S

20140316-075929.jpg

Längst upp går kotorna liksom framåt mot halsen till. Det gör dem inte på mig. De buktar åt andra hållet. Not so good. Det bidrar bl.a. till spänningar i hela nackpartiet. Detta kan även vara en av elledningarna till att jag får mina mernieres anfall.

Vad jag ska göra åt saken hann jag inte riktigt förstå. Ska dit igen i veckan. Anette är grym! Hon förklarar in i minsta detalj (om man inte har bråttom som jag alltid har, stressade människa!) och låter inte dig gå därifrån förrän hon är nöjd. Hon tränar dessutom Crossfit och kan relatera till min träning. En stor fördel.

Nu ska jag bara få rätt på min j***a axel. Trots rehab och besök hos sjukgymnast blir den inte bättre. Fast jag kan böja och det är det som räknas just nu


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna