VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Börjar bli rädd på riktigt

Alltså jag trodde allvarligt talat att det inte var så farligt det här med ryggen, men nu börjar jag tvivla. Det drar, spänner, hugger som knivar och nu går det ner i ena knät. Försökte mig på en liten promenad igår. Gick inte bra. Ringde tom en vän för att försöka få skjuts hem sista biten. DÅ jäklar har jag ont!

20140215-092300.jpg

Läste team Reeboks blogg där Jenny Jacobsen bloggar. Hon har haft ordentliga problem med diskbråck och hade nu känningar igen. Hon skrev att hon körde mycket mobilitet och foamrolling. Gött, tänkte jag. Det är det som hjälper.

Sagt och gjort la jag mig på rullen. Nu står jag här med en ond svanskota. Jag har haft problem med den förut. Jag minns att jag under en period när jag var runt 15 hade svårt att rida pga smärta. Det är alltså nåt vajsing med min lilla kropp.

Och kom inte och säg att det är pga att jag tränar crossfit eller att jag tränar för hårt!

Blir så ledsen bara… På tisdag ska iaf en naprapat kolla mig. Jenny. Hon är grym på just kvinnor som är gravida eller fött barn.

To be continued..


Kommentarer


 1. Anna Degerlund 15 februari, 2014 on 20:24 Svara

  Känner igen det allt för väl. Har du kört McKenzie övningen? Om inte googla och gör det flera gånger om dan. Min naprapat rekommenderar det. Och sitt så lite som möjligt, hellre ligga och då på relativt hårt underlag. Jag har några kartongskivor under min bäddmadrass. Lycka till!

 2. Louise 16 februari, 2014 on 19:00 Svara

  Vad tråkigt, hoppas det blir bättre! Var hittar man Jenny? Misstänker att jag gick hos henne för flera år sedan men sparade aldrig hennes kontaktuppgifter?
  Kram

 3. jeanna 16 februari, 2014 on 19:49 Svara

  Krya, krya och tack och lov för naprapater. Fantastiska yrkeskår.

 4. Petra 16 februari, 2014 on 21:27 Svara

  Jobbigt Sara :(
  Nej om man är stark och vältränad är Crossfit inga problem såklart :)
  Hoppas du får hjälp, bästa du <3
  Kram

 5. drommenom11barn 16 februari, 2014 on 21:55 Svara

  Jag hoppas att det inte är något allvarligt, alltså att det är något som är relativt snabbt övergående! Men crossfit? , jag vill minnas att de snackade om crossfit på radion för inte så länge sen – om ryggskador i samband med crossfit?

 6. Louise 18 februari, 2014 on 12:51 Svara

  Tusen tack, ska spara detta nu:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna