VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Leksaksaffären

Wilda älskar leksaksaffärer. Jag misstänker att hon inte är ensam om det va? Har ni provat att dra med era kids till Toys”R”Us? Det går inte att få ut dem därifrån. Inte bara finns det 100-tals dockor att välja på. Det finns spel, bilar, maskeradkläder, inredning, godis, kalastillbehör. Ja, ni som varit där vet vad jag snackar om. Det bästa är dock att man faktiskt kan muta dem med någonting för att komma ut ur affären.

Du f år välja EN sak från hela affären och NU ska vi åka hem och leka med den.

Ett problem. Wilda ville ha ett sån där utelekplats. Endast 8499 kronor

You wish. Kunde dock ganska snabbt övertala henne när vi hittade Hello Kitty avdelningen. Vad är det som är så speciellt med den katten? Jag minns så väl när Wilda var liten. ”Aldrig i livet att mina barn ska få ha den katten på sina kläder!” Nu väljer man sina fighter om man säger som så. Vill ungen ha en katt. Ge henne en katt.

Och pysselböcker. Det är det nya. Klistermärken som ska klistras in, streck som ska dras, bokstäver som ska skrivas. Och jag tycker det är minst lika kul. Jag var själv en pysseltjej som liten. Jag hade säkert 500 bokmärken.

På tal om pyssel. Dags att plocka undan allt som ligger på golvet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna