VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag blir fan förbannad

Jag är trött på att människor tror så jävla mycket! Som tror att de vet hur jag är bara för att jag visar en ”stor” del av min vardag på diverse sidor. You know NOTHING!!! Vet ni det?!

Det absolut värsta jag vet är när människor tror hur jag ÄR. Bara genom att titta på mina bilder på Instagram. Kom inte och säg att jag är tex egoistisk bara för att jag visar många bilder på mig själv. Visst är jag egoistisk ibland. Det SKA man vara. Jag är egen företagare. Då måste man våga sätta sig först själv, men det betyder inte att jag inte bryr mig om DIG. Jag bryr mig väldigt mycket ska ni veta.

Och det här med att jag inte är bra på vissa saker som jag VET att jag kan. Ni kanske ska se mig in action innan ni uttalar Er.

Varför måste vissa människor vara så bittra? Varför kan vi inte bara hjälpas åt? Ge varandra en knuff i rätt riktning när det behövs i stället för att fälla eller sätta hinder? Varför???

20140114-135706.jpg
jag tycker om min rygg och jag visar den hur mycket jag vill. Blunda för fan om du inte vill se


Kommentarer


  1. Alex 14 januari, 2014 on 16:00 Svara

    Det är ju _din_ instagram!? Och för mig ger den en helt annan bild än för
    dessa taggiga personer, jag ser nån som är driven, älskar och månar om sin familj, har grymt pannben, som peppar andra och som ibland är apstark och som ibland är skör. Och som vågar visa alla de bitarna. Det är en ynnest att få följa dig. <3

    • Sara Tilling 14 januari, 2014 on 17:21 Svara

      Gud vad jag blev glad av dessa ord. Tack!!! All kärlek till dig

  2. C 14 januari, 2014 on 17:26 Svara

    Kan bara hålla med föregående talare. Det är lustigt fenomen de där med att vissa måste hata på andra för att ge näring åt sin egen eld. Stavas OMOGET och PATETISKT. Nä du, du kan lugnt köra vidare med ”din grej”. All kärlek! 😀

  3. Agneta 14 januari, 2014 on 19:12 Svara

    Hej fina! Läst din blogg till å från länge. Vet du. Jag blir ledsen för din skull. Jag tycker så här, att vi kvinnor borde bli bättre på att stötta, peppa å TYCKA OM varann! Det vinner ju alla på. I dig ser jag en duktig mamma å kvinna, en bra å omtänksam person. Finns inget divigt i dig. Sen tycker jag du är värd allt du får, du om nån har ju kämpat. Så, fortsätt med det! Tycker du är skitduktig å jag imponeras av dig!
    Kramar från en mamma till en annan mamma!

  4. Emma Vuckovic 14 januari, 2014 on 19:57 Svara

    Jag blir iaf inspirerad av såna här bilder! Man väljer väl själv om man vill kolla in andras bilder eller ej & då kan man ju låta bli om det inte passar! As simple as that!

  5. Johanna 14 januari, 2014 on 21:08 Svara

    Jag blir inspirerad av dina bilder. Men visst kan jag vara sjukt trött på din bananpannkaka emellanåt… haha 😉 Nerrå! Låt inte dessa människor förstöra.
    Ser det istället som att du ger dessa tragiska människor något att prata om. På det sättet förgyller du ju deras liv.
    Men skit i dom nu! Du är bättre än dom.

    Kramar!

  6. Lottas gata 15 januari, 2014 on 13:05 Svara

    Jag håller med Alex, kunde inte skrivit det bättre själv!

  7. Sandra 15 januari, 2014 on 13:12 Svara

    Helt rätt sagt!! Och din rygg är ju jäkligt het, jag vill titta på den varje dag!! 🙂

  8. Cilla 15 januari, 2014 on 23:42 Svara

    Jag vet inte vad som har sagts men det låter som den svenska avundsjukan?
    För vissa personer som är väldigt bittra på sig själv är det i princip obotligt.
    Mer inspo bilder till folket!!

  9. Lisa 24 januari, 2014 on 23:08 Svara

    Svenska avundsjukan FOR REAL!! Så jävla tramsigt att klaga på folk till höger och vänster. Tycker att du är grym med att få ihop ert livspussel och du gör det med glans. Du har fått så sjukt fin kropp och du har en vilja av stål. Dina barn har någon att se upp till. Fortsätt instagramma dina ryggbilder (ja jag är avis haha) och skit i alla slappisar som istället för att lyfta på arslet och röra på sig sitter och flötar ned sig ännu mer & skickar dessa kommentarer.

    All cred till dig!

  10. Annso 4 februari, 2014 on 22:57 Svara

    Folk är så märkliga ibland. Kör ditt race, tycker du sköter det utmärkt! Å grymt stark rygg, sicket slit. Massa ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna