VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sara går vidare

Måndag morgon kör jag mitt sista pass på Filborna Arena. Det har varit ett lärorikt år, men nu är det dags att gå vidare. Det var ett tufft beslut, men jag har bestämt mig för att följa hjärtat och det har talat till mig.

Jag kommer fortsätta min verksamhet på Kaisho där jag kör mina hardCORE mamaspass, men även personlig träning. Det är ett litet gym, men det har allt jag behöver. En skivstång, roddmaskin, kb, hantlar och lite annat kul.
Sen har jag ju min massage i Ramlösa.

Allt får ha sin tid. Förhoppningsvis dyker lite annat upp. När jag är redo. Jag vet det. Det löser sig alltid.

Jag kommer börja jobba mycket mer med mig själv. Det är dags för det nu. Äntligen känner jag att tiden är kommen. Känslor som förträngts får komma fram. Jag tänker inte spela någon roll. Jag vill vara jag. Det är det jag är bäst på

20131228-181445.jpg


Kommentarer


  1. JoHo 29 december, 2013 on 00:36 Svara

    Grattis, vad riktigt härligt att läsa! You go girl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna